Πολυτελή Αυτοκίνητα Μυκονος

Ενοικίαση Πολυτελών Αυτοκινήτων στην Μύκονο

 

 

Η εταιρεία μας 'Central Vip Services' σας παρέχει τον πιο ολοκληρωμένο στόλο στην Μύκονο! Επιλέξτε ανάμεσα σε SUV (Land Rover Range Rover, Porsche Cayenne S Hybrid), Minivan (Mercedes V-Class), Sports & Κάμπριο (Porsche Carrera S PDK) και φυσικά Αυτοκίνητα με οδηγό, για να φτάνετε παντού με στυλ! 

 

Ο στόλος μας αποτελείτε απο τα πιο σύγχρονα μοντέλα, ειδικά επιλεγμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας. Διαλέξτε ανάμεσα σε Mercedes S-Class 500, Mercedes S-Class 400 Hybrid, Mercedes E-Class με οδηγό ή χωρίς, ή ακόμα επιλέξτε ένα απο τα SUV, Porsche Cayenne, Range Rover. Αν είστε λάτρης των σπορ αυτοκινήτων, ενοικιάστε τώρα το Porsche Carrera S PDK ή Porsche Boxster S.  Kάντε κράτηση online και απολαύστε προνομιακές τιμές για να ζήσετε υπέροχες στιγμές χωρίς άγχος σε ένα απο τα πιο όμορφα νησία της Ελλάδας. 

 

Τα αυτοκίνητα μας είναι εξοπλισμένα με αερανάρτηση, συστήματα πλοήγησης, Οθόνες, Δερμάτινα καθίσματα, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και φιμέ παράθυρα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πιο αναλύτικά τα SUV που μπορείτε να επιλέξετε. 

 

 

 

Μπορούμε να παραδώσουμε το αυτοκίνητο στο σημείο που επιθυμείτε! Όταν κάνετε κράτηση μην ξεχάσετε να το αναφέρετε. Επίσης θα σας παρέχουμε συμπληρωματικές πληροφορίες όπως τα καλύτερα μέρη να επισκεφτείτε, τις καλύτερες παραλίες και τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου ώστε να ταιριάζουν με τις ανάγκες σας. 

 

Ενοικίαση Minivan στην Μύκονο. Στην κατηγορία των Minivan είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς έχουμε επενδύσει σημαντικά ώστε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα και τα πιο καινούργια μοντέλα. Όπως για παράδειγμα το Mercedes V-Class ή το Mercedes VIano. Οπότε μπορείτε να πηγαίνετε παντού με τους αγαπημένους σας και να εξερευνήσετε την Μύκονο! Επιλέξτε ένα απο τα μοντέλα παρακάτω και κάντε κράτηση το συντομότερο για να απολάυσετε προνομιακές τιμές και να είστε σίγουροι ότι προλάβατε το αγαπημένο σας αυτοκίνητο! 

 Ενοικιάσεις Sports και Κάμπριο στην Μύκονο! 


Εάν είστε λάτρης των σπορ αυτοκινήτων συνιστούμε ανεπυφύλακτα να ενοικιάσετε ένα απο τα παρακάτω! 

 

 


Τα αυτοκίνητα μας είναι εξοπλισμένα με συστήματα πλοήγησης, Οθόνες, Δερμάτινα καθίσματα, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και φιμέ παράθυρα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πιο αναλύτικά τα SUV που μπορείτε να επιλέξετε. 


URL: MYKONOS.CENTRALVIP.GR 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: mykonos@centralvip.gr 
Τηλ: +30 210 92 49 500
Κος: Manos Korfianakis

Check our rates and Book Online Now