Ιδιωτικές Εκδρομές Μύκονος

Ιδιωτικές εκδρομές στην Μύκονο!


Ιδιωτική ξενάγηση για 5 ώρες. Ο οδηγός μας θα σας παραλάβει απο το σημείο που θα φτάσετε στο νησί για να αρχίσετε να εξερευνήτε να φανταστικό νησί της Μυκόνου στο Αιγαίο Πέλαγος, με τον καταγάλανο ουρανό και τις γαλαζοπράσινες παραλίες! Θα ξεκινήσετε με μια περιήγηση με τα πόδια καθώς είναι ο ιδανικός τρόπος να δείτε απο πρώτο χέρι τα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου και τους πλακόστρωτους δρόμους. Θα έχετε την δυνατότητα να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες χωρίς αντιπερισπασμούς καθώς το νησί είναι πάρα πολύ ήσυχο το πρωί. Επίσης θα επισκεφτούμε τα μικρά εκκλησάκια, τα παραδοσιακά μαγαζιά, φυσικά την Μικρή Βενετία και το σημείο κατατευθέν της Μυκονου, τους ανεμόμυλους. Αφού πάρετε την πρώτη ιδέα με την ξενάγηση με τα πόδια, θα συνεχίσουμε την ξενάγηση με το αυτοκίνητο ώστε να δείτε το εσωτερικό της Μυκόνου, τα λευκά σπίτια που είναι πλέον ξακουστά και τα μοναστήρια! Η επόμενη στάση μας θα είναι είναι τα Άνω Μερά, το δεύτερο μεγαλύτερο χωριό στην Μύκονο. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, η οποία χτίστηκε το 1542. Τέλος, για να έχετε τις καλύτερες εντυπώσεις και να ξεκουραστείτε μετα απο την ξενάγηση θα επισκεφτούμε την παραλία Καλαφάτη, όπου θα έχετε χρόνο να ξεκουραστείτε πριν κατεβούμε πάλι πίσω στο κέντρο. Εγγυώμαστε ότι αυτό το τουρ θα σας αφήσει με τις καλύτερες αναμνήσεις απο το πανέμορφο αυτό νησί! Το τουρ αυτό μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας και στις ώρες που μπορείτε να διαθέσετε. 

 

Κόστος: 65,00 ευρώ/ άτομο (Ελάχιστος αρ. ατόμων 4

Η τιμή περιλαμβάνει: Αγγλόφωνο οδηγό με ιδιωτικό λεωφορείο, παραλαβή απο το λιμάνι και επιστροφή, Αγγλόφωνο ξεναγό, Όλους τους φόρους.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Email: mykonos@centralvip.gr
Τηλ: +30 210 92 49 500
Κος: Manos Korfianakis

 

Ιδιωτική Ξενάγηση στις παραλίες και στα μαγαζία της Μυκόνου!

 

 

Ιδιωτική ξενάγηση στις παραλίες και στα μαγαζία της Μυκόνου για 5 ώρες! Κατα την άφιξη σας στην Μύκονο, ο σοφέρ θα σας παραλάβει απο το λιμάνι και θα σας οδηγήσει κατά μήκους της οδού Ματογιάννη, όπου θα έχετε την ευκαρία να εξερευνήσετε τα στενά σοκάκια και τα κατάλευκα σπίτια στο κέντρο της Μυκόνου! Θα έχετε τον χρόνο να ωγάλετε φωτογραφίες χωρίς αντιπερισπασμούς καθώς το νησί είναι πάρα πολυ ήσυχο το πρωί. Θα δείτε επίσης τα παραδοσιακά εκκλησάκια, τα παραδοσιακά μαγαζιά, την Μικρή Βενετία και φυσικά το σημείο κατατευθέν της Μυκόνου, τους ανεμόμυλους. Θα παραμείνετε στο κέντρο ώστε να επισκεφτείτε τα μαγαζιά και να ψωνίσετε παραδοσιακά σουβενίρ και να παραμείνετε για το μεσημεριανό γεύμα. Αφού τελειώσετε, ο οδηγός μας θα σας παραλάβει απο το Ματογιάννη ώστε να σας μεταφέρει στην παραλία Paradise! Αυτή η παραλία είναι μια παραλία που πρέπει να επισκεφτείτε καθώς είναι ένα απο τα πιο γνωστά μέρη που προσελκύει διάσημους από όλο τον κόσμο! Μπορείτε να παραμείνετε εκεί να απολαύσετε την μουσική, να πιέιτε έναν καφέ ή ακόμα να δοκιμάσετε τα φανταστικά cocktails και το εξαιρετικά προσεγμένο φαγητό. Ύστερα, ο οδηγός μας θα σας μεταφέρει πάλι πίσω στο καράβι σας έχοντας μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η διάρκεια της ξενάγησης είναι 5 ώρες και μπορεί να προσαρμοστεί στις ώρες που μπορείτε να διαθέσετε. 

 

Κόστος: 70,00 ευρώ/ άτομο (Ελάχιστος αρ. ατόμων 4)

The Cost is: 70, 00 euro /person (minimum 4 persons)
Η τιμή περιλαμβάνει: Αγγλόφωνο οδηγό με ιδιωτικό λεωφορείο, παραλαβή απο το λιμάνι και επιστροφή, Αγγλόφωνο ξεναγό, Όλους τους φόρους.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: mykonos@centralvip.gr
Τηλ: +30 210 92 49 500
Κος: Manos Korfianakis