Η Εταιρία μας

Ενοικιάσεις Πολυτελών Αυτοκινήτων!

 

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η "Central VIP Services" έχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στον τομέα των υπηρεσιών ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων.

 

Ο στόλος μας αποτελείται από πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων, όπως: Sports car, SUV ,( 4χ4), μίνι βαν, πολυτελή sedan και λιμουζίνες και με ή χωρίς οδηγό.

 

  • Πιστεύουμε ακράδαντα οτι παρέχουμε στους πελάτες μας ανταγωνιστικές τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση οπουδήποτε στην Ελλάδα.

 

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες μας και τώρα μπορούμε να προσφέρουμε ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων και στη Ρόδο, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

 

Η εταιρεία μας είναι γνωστή για την μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων σε ειδικές τιμές, προσφέρουμε τα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων για ενοικίαση, και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε ακριβώς το όχημα που σας ενδιαφέρει να ενοικιάσετε!

 

Επιπλέον, μπορούμε να κανονίσουμε για εσάς, πέντε αστέρων ξενοδοχεία,  βίλες προς ενοικίαση, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, λιμουζίνα με σοφέρ, μεραφορά από το αεροδρόμιο και πολλές ακόμη υπηρεσίες.

 

Μπορούμε να οργανώσουμε για σας tailor-made περιηγήσεις σε Αθήνα, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα και Μακεδονία, ξεναγήσεις, οργάνωση για τον μήνα του μέλιτος, ελληνικές βραδιές, θρησκευτικά ταξίδια, wine tours και πολλά άλλα.

 

Απλά ζητήστε μας αυτό που επιθυμείτε!